Palackposta

A méltán népszerű "Palackposta" cégünk saját, egyéni ötletünkből létrejött terméke. Az üvegszál, amely e termék alapanyagaként szolgál, német importból származik, melynek az átlagos laboratóriumi kémcsöveknél jóval magasabb a törésszilárdsága. A rákerülő dekoráció mindig az aktuális esemény jellegétől függ. Több ezer változatban készítettük már el, egyedi megrendeléseket is figyelembe véve. A vásárlók első kérdése, amikor találkoznak az üzletek polcain ezzel a termékünkkel, hogy "Mire használható?". 

Mi eredetileg egy pár soros üzenet "jópofa" csomagolására terveztük. A vásárlói leleményesség azonban már jóval több "felhasználási területet" talált ki. Használták már hálapénz átadására, ballagási virágcsokorba kötve pénz átadására, esküvői meghívó csomagolására (külön kínálatként szerepel), ékszer, toll átadására. 

Fűszerrel, csokoládéval töltve reklámajándékként is szerepelt. Miután igényként jelentkezett gyermekek születésnapi parti meghívójának csomagolására ezért ezt a termékünket készítjük törhetetlen, víztiszta polisztirol anyagból is. Mindegyik változata parafa dugóval van lezárva. Partnereink, 30 darabot tartalmazó papírkínálókban vásárolhatják meg.